Tjänster

Vi hjälper er med era bygg eller renoveringsprojekt

Har du funderingar har vi svaren

Tjänster som gör er nöjda

Med bred konskap hittar vi lösningar på alla era byggprojekt från grunden upp till taknocken. Vi vill att ni som kund ska känna er trygga att projektet flyter på helt enligt plan för att snyggt och säkert slutresultat.

Kök

Dags för nytt kök? Vi monterar ert nya kök oavsett vilken leverantör ni valt. Vi sköter även kontakten men elektriker och rörmokare helt enligt era önskemål.Badrum

Badrummet är ett av rummen vi tillbringar mest tid i hemma. Vi monterar tätskikt och kakel samt klinker eller våtrumsmatta.
Takbyte

Det viktigaste för att hålla huset tätt är taket. Med ett korrekt monterat tak skyddar ni huset mot obehagliga överraskningar och dyra renoveringskostnader. Vi har även kontakter för att montera solceller i direkt anslutning till takbytet.

Dörr & fönsterbyte

Vi byter dörrar och fönster snabbt och smidigt oavsett tid på året. Med bra kontakter och skarpa leverantörer hittar vi en lösning som passar er.

Nybyggnation

Drömmer ni om ett nytt uthus, växthus eller kanske garage? Vi hjälper med allt från grundläggning till resning och färdigställande.

Panelbyte & Tilläggsisolering

Dags för panelbyte? Varför inte passa på att tilläggsisolera samtidigt för att få ett mer energieffektivt hus?

Vänta inte!

Kontakta oss redan idag